‘Nilüfer’in Kalbi’ bu kez Çalı’da attı 

Millet İttifakı Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem’in, ‘Nilüfer’in Kalbi’ olarak adlandırılan seçim ofislerinin 5’incini Çalı Mahallesi’nde açtı.

‘Nilüfer’in Kalbi’ bu kez Çalı’da attı 

Törene, İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti il ve ilçe yönetimi ile kadın kolları, CHP ilçe yönetimi ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Çalı Mahallesi’nin Nilüfer’in değerlerinden biri olduğunu belirten Erdem, “İYİ Parti’li Nilüfer sevdalılarıyla bir aradayız. Millet İttifakı’nın birleştirici gücü herkese örnek olmalı. Birlikte daha güçlüyüz ve katılımcı yönetim anlayışımızla daha da güçlü olacağız.

Nilüfer’i de daha güçlü yapacağız. İYİ Partililere destekleri nedeniyle teşekkür ediyorum. 15 yıldır Nilüfer için çalıştım. Sizlerin takdiriyle yeni dönemde de Nilüfer’de daha fazlasını başarmak için çalışacağım. Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanacak olan Mustafa Bozbey ile birlikte Çalı başta olmak üzere mahalle mahalle, adım adım tüm Nilüfer’i el birliğiyle Türkiye’nin en çağdaş kenti yapacağız. Martın sonu bahar olacak” diye konuştu. 

TATLIOĞLU: “NİLÜFER ÖRNEK İLÇE”

İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu ise Nilüfer’in, Bursa’nın ve Türkiye’nin örnek ilçelerinden biri olduğunun altını çizerek, ‘Ulu önder Atatürk ve bayrağımızın birleştirici gücü ile Millet İttifakı, 31 Mart’ta Türkiye’yi aydınlığa çıkaracak ilk adımın atılmasını sağlayacak. Ben inanıyorum ki 31 Mart günü Turgay Erdem’in seçilmesiyle sadece Nilüfer’de değil, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’in seçilmesiyle de tüm Bursa gülümseyecek’ dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X