Nissan’dan yaza özel fırsatlar

Japon otomobil devi Nissan, haziran ayına özel fırsatlarla yaz heyecanını yollara taşıyor.

Nissan’dan yaza özel fırsatlar

Sertepe Otomotiv Satış ve Pazarlama Müdürü Serkan Güler, konuyla ilgili açıklamasında, haziran ayında tüketicilere cazip fırsatlar sunulduğunu söyledi. Güler, ”Yaz başlarken bir Nissan sahibi olmak isteyenler birbirinden avantajlı finansman seçeneklerinden ve nakit alım indirimlerinden aynı anda yararlanabilir” dedi. 

Yapılan açıklamada, ay boyunca Micra’da ve Juke’da yüzde sıfır faiz ve 12 ay vade fırsatı sunan Nissan’ın, Micra için 12 bin lira, Juke için ise 18 bin lira krediyi tüketicilerle buluşturduğu ifade edildi. Açıklamada, ”Nissan SUV ailesinin prestijli üyesi X-Trail ve segmentinde lider konumda bulunan Qashqai modelleri, 0,99 faiz oranı ve 15 ay vadeli 40 bin lira kredi fırsatıyla Nissan Showroom’larında sahiplerini bekliyor. Pulsar‘da ise, 2016 modellerinde yüzde 0,99 faiz 15 ay vadeli 40 bin lira kredi imkanı bulunuyor. Tüm Nissan modellerinde sunulan cazip finans fırsatlarına ek olarak bayilerde Nissan heyecanını yaşamak isteyenleri peşin alım indirimi bekliyor. Haziran ayı boyunca efsanevi pick-up modeli Navara’da 2017 modellerinde 40 bin lira krediye 15 ay için yüzde 0,99 faiz ve 2 bin 500 liraya varan peşin alım fırsatları bir arada sunuluyor” denildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X