Nursel Ergin’e kötü haber!

Bir süredir sunduğu yemek programıyla ekranlara gelen Nursel Ergin’e kötü haber geldi. Ergin’in programı reyting nedeniyle final yapacağını duyunca üzüntüsünü gizleyemedi.

Nursel Ergin’e kötü haber!

Nursel’in Evi isimli yemek programı geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yeni kanalında yayınlanmaya başlamıştı. Ancak sadece birkaç ay sonrasında hafta içi her gün “Nursel’le Evin Tadı” ismiyle ekranlara gelen programın istenilen reytinglere ulaşamaması nedeniyle final kararı alındı.

Kararın ünlü sunucuya bildirildiği ve çekimleri biten programların sona ermesinin ardından Nursel’le Evin Tadı programının ekranlara veda edeceği öğrenildi. Acun Ilıcalı’nın Var mısın Yok musun yarışmasıyla ünlenen Nursel Ergin, Kasım 2017’de işadamı Murat Akyer ile dünya evine girmişti.

MURAT AKYER EVLİYKEN NİŞAN YAPMIŞTI!

Murat Akyer daha evliyken nişan yapan Nursel Ergin çok fazla eleştirilmişti. Yaklaşık bir ay önce nikah masasına oturan Nursel Ergin Kanal D ekranlarında yayınlanan yemek programı “Nursel’le Evin Tadı” reyting kurbanı oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X