O artık Bursalı Aziz

‘İlk geldiğimde zor günler yaşamıştım’ diyen Aziz, ‘Bana sahip çıkıldı ve şimdi kendimi Bursalı gibi hissediyorum’ şeklinde konuştu.

O artık Bursalı Aziz

Timsah’ın deneyimli isimlerinden Aziz Behich, Bursaspor TV’de katıldığı programda önemli açıklamalar yaptı. İlk olarak Teknik Direktör Paul Le Guen ile ilgili görüşlerini belirten Aziz, ‘Hocamla diyaloğumuz çok iyi. Geldiği günden bu yana oyuncularla çok güzel bir arkadaşlık kurdu. Bizi bir aile yaptı. Sahada taktik olarak da en iyisini öğretiyor. Bize çok büyük katkısı oldu’ dedi. Sistemle alakalı da konuşan Aziz Behich, ‘3-5-2’de kendimi rahat hissediyorum. Bu sistemi en iyi yere getirebilmek için çok çalışıyoruz. Bu sistemi ben Milli takımda da oynamıştım. O da benim avantajım’ ifadelerini kullandı.

YORULDUĞUMA DEĞDİ

Avustralya Milli Takımının Dünya Kupası’na katıldığı için çok mutlu olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, ‘O kadar uzun yolculuktan sonra Honduras maçını kazanmasaydık ve Dünya Kupası’na gidemeseydik üzücü olurdu. İstanbul’dan Honduras’a gitmek 24 saat. Oradan Sidney’e gitmek 20 saat. Bizim federasyon özel uçak tuttu. Sonra 20 saatte Türkiye’ye döndüm. Çok yoruldum gerçekten ama değdi. Çocukken hayal ettiğim Dünya Kupası’nda oynayacağım. Çok heyecanlıyım’ diye konuştu.

BURSA BENİM İÇİN FARKLI

Milli Takımı’nda 16 numaralı formayı giydiği hatırlatılması üzerine başarılı futbolcu, “Bana bunu sordular. Ben de uzun yıllardır Bursaspor’da oynadığımı söyledim. Kendimi Bursalı gibi hissediyorum. Doğduğum ülkeden ilk kez çıkıp Bursa’ya geldim. Bana sahip çıkıldı burada. Geldiğimde zor günler yaşamıştım. Kiralık gittim ve kendimi çok geliştirdim. Şenol hoca da sağ olsun beni oynattı. Bursaspor ve Bursa benim için çok özel’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X