O formayı istiyorum

Bursaspor yönetimi ve Özer Hurmacı arasındaki 10 numara diyaloğu dikkatinizi çekecek.

O formayı istiyorum

En son Batalla’nın giydiği formayı özellikle isteyen tecrübeli futbolcuya ‘Onun gibi bir efsanenin ardından bu formayı istediğine emin misin?’ şeklinde bir soru yönetildiği Özer’in ise ‘Batalla’dan neyim eksik. Onun gibi işler yapabilirsem ne mutlu bana’ dediği öğrenildi. 

Bursaspor’un transfer dönemindeki sürprizlerinden biri Özer Hurmacı olmuştu. Spor Toto Süper Lig’de birçok takım gezen özellikle Trabzonspor’da başarılı işler yapan tecrübeli futbolcu, yeşil beyazlılarla 2 yıllık mukavele imzaladı. Osmanlıspor karşılaşmasında Bursaspor formasını ilk kez giyen Özer’in tam olarak hazır olduğu vakit 11’in vazgeçilmez ismi olması bekleniyor. Bilindiği gibi Özer, yeşil beyazlı takımda 10 numarayı giyiyor.

BENİN NEYİM EKSİK

32 yaşındaki oyuncunun attığı imzanın ardından bu formayı özellikle istediği ve yönetimle arasında bu konuda ilginç diyaloglar yaşandığı öğrenildi. Özer’e yönetim tarafından 10 numarayı en son giyen ismin Pablo Martin Batalla olduğunun hatırlatıldığı ve ’10 numara Batalla’nın forması. Onun gibi bir efsanenin ardından bu formayı istediğine emin misin?’ şeklinde bir soru yönetildiği ifade edildi. 

HOCA DA ONAY VERDİ

Özer’in ise iddialı bir şekilde ‘Benim Batalla’dan neyim eksik. Onun gibi işler yapabilirsem ne mutlu bana. Batalla gibi bir ismin ardından bu formayı giymeyi çok isterim” şeklinde ifadeler kullandığı bildirildi. Yaşanan bu gelişmenin ardından Başkan Mesut Mestan’ın 10 numarayı Özer’e verdiği ifade edildi. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın da Özer’in bu istediğine onay verdiği belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X