O Ses Türkiye’nin şampiyonu belli oldu!

Acun Ilıcalı’nın sunduğu O Ses Türkiye 2017’nin şampiyonu dün akşam belli oldu. 6 yarışmacının finale kaldığı yarışmada son ikiye kalan isimler Hadise’nin takımından Dodan Özer; Gökhan ve Hakan’ın takımından Resul Aydemir’di. En çok oyu alan isim Dodan Öz

O Ses Türkiye’nin şampiyonu belli oldu!

O Ses Türkiye’de muhteşem bir final gecesi yaşandı. Toplamda 6 finalistin yer aldığı gecede yarışmacılar son performanslarını sergileyerek seyircilerden en yüksek oyu almaya çalıştı. O Ses Türkiye jürisi için hazırlanan birbirinden eğlenceli videoların yayınlandığı gecede kahkaha dolu anlar yaşandı.

O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONU KİM OLDU?

O Ses Türkiye’ye ilk veda eden isimler Cihangir Moralı ve Burhan Çatılı oldu. İkinci turda yapılan oylama ile Keramhan Özdemir ve Taylan Bayri de O Ses Türkiye şampiyonluğuna veda etti.

Son ikiye kalan isimler Hadise’nin takımından Dodan Özer ; Gökhan ve Hakan’ın takımından Resul Aydemir oldu. En yüksek oyu alarak O Ses Türkiye’nin birincisi olan yarışmacı Dodan Özer oldu. Dodan’ın birinciliği Hadise’ye O

Ses Türkiye şampiyonluğunu getirdi.

DODAN VE HADİSE’NİN SÖZLERİ…

Dodan Özer’in şampiyon olduğunun açıklanması Hadise ve Dodan’a büyük mutluluk yaşattı. Dodan, ‘Çok mutluyum. Gerçek bir şey söyleyeceğim. Bunu hissediyordum ama Hadise’ye hiç söylemedim. Sağolsunlar. Tarık abiye ve Acun beye tüm Türkiye’ye teşekkür ediyorum.’

Hadise, ‘Her şeyden önce Dodan’a oy yollayan herkese çok teşekkür ediyorum. Tarık Sezer orkestrası sizler müthişsiniz. Vokal koçumuz Banu olmasaydı bambaşka olurdu her şey.’ 

FİNALDE YARIŞAN İSİMLER

O Ses Türkiye’de 6 yarışmacı finale çıkmaya hak kazanmıştı. İşte o isimler…

1. Cihangir Moralı (Hadise’nin takımı)

2. Resul Aydemir (Gökhan ve Hakan’ın takımı)

3. Dodan Özer (Hadise’nin takımı)

4. Keremhan Özdemir (Gökhan ve Hakan’ın takımı)

5. Taylan Bayri (Hadise’nin takımı)

6. Burhan Çatılı (Sibel Can’ın takımı)

DODAN ÖZER KİMDİR, NERELİ?

Dodan Özer, 38 yaşında. Asıl memleketi Muş’un Varto ilçesi olan yarışmacı, İstanbul’da yaşamını sürdürüyor. Ailesinin İzmir’e yerleşmesi sonrasında müzikten kopmadı ve müzik tutkusuna devam etti. Dodan Özer 1997 yılında Murat Öztürk ile Dodan Project adlı grubu kurdu. İlk gün Ali Ekber Çiçek’e ait “Haydar Haydar” isimli parçayı seslendirdi. Bütün jüri üyelerini kendisine hayran bırakan yarışmacı seçimini Hadise’den yana kullanmıştı.

ACUN ILICALI’NIN SURVİVOR’DA HADİSE HAKKINDAKİ AÇIKLAMALARI

Acun Ilıcalı ilk kez Survivor’da finalle ilgili ipucu vermişti. “Survivor bölümünde Acun Ilıcalı, “Hadise şampiyon olursa yarışmacısıyla birlikte Survivor’a geliyor” duyurusunu yapmıştı.

HADİSE’Yİ ÖPÜCÜKLÜ SÜRPRİZ BEKLİYOR

Öte yandan, Hadise’yi şampiyonluğunda başka bir sürpriz daha bekliyor.  Acun Ilıcalı, eski Survivor yarışmacısı Maçuka’nın pazar gününü heyecanla beklediğini belirterek, “Maçuka, ‘eğer  Hadise şampiyon olursa,  Türkiye’ye gelip  Hadise’yi öpeceğim” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X