Ofisten stand up sahnesine

10 yıl boyunca kurumsal hayatta bir plaza insanı olarak çalıştıktan sonra stand up gösterisiyle sahne dünyasına merhaba diyen Kaan Sekban, Olay Çekirge’ye özel açıklamalarda bulundu.

Ofisten stand up sahnesine

Emre Akdemir 

EMEK VERDİM KARŞILIĞINI ALAMADIM

‘Tebrikler Kovuldunuz’ kitabı kısa sürede çok satanlar listesine giren ve stand-up gösterileriyle büyük ilgi gören Kaan Sekban, Merinos AKKM’ndeki gösterisi öncesi yalnızca Olay Çekirge’ye konuştu. 10 yıl beyaz yakalı olarak çalıştığı iş yerinde çok çalışmasına rağmen eklediği terfileri alamayan Sekban, ‘Ben de başka bir şey yapmaya karar verdim. Delice bir kararla istifa ettim ve kendimi sahnede buldum’ dedi. 

CEM YILMAZ’IN HER ZAMAN BANA DESTEK

Türkiye’deki az sayıdaki stand-up’çıdan biri olan Kaan Sekban, geniş kitleler tarafından tanınmasında Cem Yılmaz’ın verdiği desteği inkar etmiyor. Cem Yılmaz’la aralarının çok iyi olduğunu belirten Sekban, ‘Bir abi olarak bana çok güzel destek verdi. Hala arada halimi hatrımı sorar’ dedi. Stand-up gösterilerini tüm Türkiye’de sahnelemeye devam eden Sekban, zamanı geldiğinde yeni projelerle seyircisinin karşısında olacağını belirtti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X