Öğrenciler Başkan Taban’ı terletti

İnegöl’de İshakpaşa İlkokulu öğrencileri, Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret ederek merak ettikleri ve belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi aldılar.

Öğrenciler Başkan Taban’ı terletti

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Alper Taban kenidlerine tavsiyelerde bulunarak, “Sizlere bu konuda düşen çok büyük görevler var. Sizler şu an öğrencisiniz ve aileleriniz, büyükleriniz, öğretmenlerinizin sizden beklediği tek şey, öğrencilik vazifelerinizi yerine getirmeniz. Öğrencilik bittikten sonra da öğrenme faaliyeti bitmiyor. Öğrenme hayat boyu devam ediyor. Onun için bizim sürekli olarak öğrenmeye muhtaç olduğumuzu unutmayın. Bir şeyler uzmanlık alanınız olabilir, belli konularda yoğunlaşabilirsiniz. Fakat öğrenmeniz gereken farklı birçok şey olduğunu da unutmamanız lazım. Bugün bir doktor bile kendi alanıyla ilgili uzmandır. Onun dışındaki konuları araştırmaya devam etmesi lazım” dedi.

Ziyaret sonunda öğrenciler Alper Taban’a plaket ve kendi geliştirdikleri bir kumbara hediye ettiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X