Öğrencilerden sosyal sorumluluk projesi

Mudanya Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 12 öğretmen ve 20 öğrencinin gönüllü olarak çalıştığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir ailenin komple ev tadilatını üstlendi.

Öğrencilerden sosyal sorumluluk projesi

ÖMER BİLİK

Aileye daha iyi bir yaşam alanı sağlanan projede Okul Müdürü Bülent Gül de çalışırken, projeye vatandaşlar da destek verdi. 

Milli Eğitim Bakanlığı ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerle Buluşuyor’ projesi kapsamında Mudanya Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, bir ailenin evini baştan aşağıya yeniledi.

Okul Müdürü Bülent Gül, projenin hem öğrencilerin deneyim kazanması, hem de aileler için yararlı olduğunu ifade etti. 12 öğretmen, 20 öğrencinin görev aldığı projede gece gündüz çalıştıklarını söyleyen Gül, evin eşyalarıyla birlikte yenileme maliyetinin sponsorların da katkısıyla karşılandığını kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X