‘Öğrencinin sorunu bizim sorunumuzdur’

İnegöl MYO’nda bu yıl eğitim öğretime başlayan öğrenciler destinasyon programı kapsamında Belediye Başkanı Alper Taban ile bir araya geldi. 

‘Öğrencinin sorunu bizim sorunumuzdur’

Öğrencilerin İnegöl’ü tanımaları amacıyla düzenlenen destinasyon programı kapsamında 180 öğrenci İnegöl Kent Müzesi ve Mobilya Müzesi’ni gezerek şehri tanıma fırsatı buldu. Belediye Başkanı Alper Taban, “Şehir çok canlı ve dinamik bir şehir. Bu şehirde sanayi faktörü var. Şuanda turizm başlığı altında da yürüttüğümüz çok ciddi çalışmalar var. Normalde sanayinin olduğu yerde tarım, tarımın olduğu yerde sanayi eksiktir ama, İnegöl’de ciddi bir tarım potansiyeli de var. İnegöl’de çok ciddi bir dış ticaret hacmi olduğunu ifade edebiliriz. Şehirde başlıca sanayi kolu mobilya. İnegöl şuanda Türkiye’ye örnek bir şehir” dedi. 

İnegöl’de uzun süredir gündemde olan üniversite kurulması çalışmalarından da söz eden Taban, “Şehrimizde şuanda bir üniversite gündemi var. Bununla ilgili halihazırda yürüyen bir çalışma olduğunu ifade edebilirim. Öğrenci demek, o şehre bir canlılık demek, katkı demek. Sizin buralarda huzurlu ve rahat bir şekilde eğitiminizi sürdürmeniz için elimizden gelen gayreti ortaya koyacağımızı da ifade etmek istiyorum. Sizin sorunlarınız, bizim sorunlarımızdır” ifadelerinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X