Öğretmen ve velilere uzmanından önemli mesaj

Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün programı çerçevesinde ilçe genelinde gerçekleştirilen seminerlere katılan Uzman Psikolog Özkan Şenol, okul idarecileri, öğretmenler ve velilere önemli bilgilendirmelerde bulundu. 

Öğretmen ve velilere uzmanından önemli mesaj

CEMAL KIRGIZ

Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hazırladığı proje kapsamında Uzman Psikolog Özkan Şenol tarafından Özdilek Aynur Mayruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenci velilerine yönelik üç ayrı seminer verildi.

Şenol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran’ın da takip ettiği seminerlerde izleyenlere önemli mesajlar verdi. Uzman Psikolog Eğitim Uzmanı Özkan Şenol ‘Farkında mısınız?’ başlığı altında verdiği seminerde velilere, ‘Çocuğunuzun, ailenizin ve kendinizin farkında mısınız?’ sorusunu sorarak  aile içi iletişim, öfke yönetimi, stres ve başa çıkma yolları, duygusal zeka becerisi, sorun çözme ve karar verme teknikleri, pratik düşünme becerisi, zamanı etkili kullanma, çocuklarda özgüven çalıştırma teknikleri, sorun çözme becerisi ve motive etme becerisi konularında bilgiler aktardı.

Uzman Psikolog Şenol, okul idarecilerine yönelik düzenlediği seminerde eğitimcilerin yaşadığı sorunlar, liderlik, zaman yönetimi gibi konular üzerine bilgilendirmelerde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X