Öğretmene hakaret kabul edilemez

Yenişehir Orhaniye Köyü’ndeki Gazi Müstecip Onbaşı İlkokulu’nda bir öğrenci velisinin kendisine hakaret ettiğini iddia eden bayan öğretmen, veliden şikayetçi oldu.

Öğretmene hakaret kabul edilemez

GÜRHAN ADANA

Türk Eğitim Sen Bursa 2 Nolu Şube Başkanı Fatih Gümüş, Türk Eğitim Sen Yenişehir İlçe Temsilcisi Selahattin Gürses ve sendika yöneticileri Orhaniye’deki okula giderek basın açıklaması yaptı.

Gümüş, “Bir öğretmenimize yönelik bu hakaret, aslında bütün eğitim camiamıza, bilime ve geleceğe yapılmış bir saldırıdır. Bütün yetkilileri artık daha ciddi tedbir alma konusunda harekete geçmeye davet ediyoruz” dedi. 

Şiddet olayları konusunda önleyici ve caydırıcı tedbirlerin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini ifade eden Gümüş, “Psikolojik danışmanlık hizmetlerinin etkin hale getirilmesi, disiplin yönetmeliklerinin yetersizliklerinin giderilmesi, okullarda güvenlik önlemlerinin alınması gibi düzenlemelerin yanı sıra hepsinden öncelikli olarak öğretmenlerin itibarının artırılmasına yönelik tedbirlerin alınması kaçınılmazdır’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X