Öğretmenler Günü’nde Özkan’dan kutlama mesajı

Öğretmenliğin, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslek olduğunu ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Öğretmenler Günü’nde Özkan’dan kutlama mesajı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Öğretmenlerin, tüm insanlığa yön verecek kadar kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirten Ali Özkan, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenler, ülkemizin de bu vesileyle geleceğine yön veren, gelişimin, yenilenmenin ve daha ileri hedeflere doğru yürümesinin anahtarlarıdır” dedi.

Öğretmenlerin, ülkemizdeki insan kaynaklarının en verimli şekilde kullanılabilmesi için, fedakârlık içerisinde yurdun dört bir köşesinde bilimin ve medeniyetin ışığını yaymaya gayret gösterdiğini ifade eden Özkan, eğitimin bir sevgi ve şefkat mesleği olduğunu söyledi.

Özkan, “Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı, geleceğin ışık saçan nesillerini büyük bir sabır ve özveri ile yetiştiren başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X