Öğretmenlerden örnek davranış

Orhaneli Demirci Mahallesi’nde bulunan Şehit Himmet Aydın İlk ve Ortaokulu öğretmenleri, bir maden şirketinin çalışanlarıyla ortaklaşa düzenlenen çevre temizliği etkinliğinde bir araya geldi.

Öğretmenlerden örnek davranış

OSMAN SAK

Etkinlikte, öğretmenler ve maden şirketi çalışanları Orhaneli-Harmancık-Büyükorhan karayollunda bulunan Çaçan Çeşmesi mevkiinde temizlik çalışması yaparak, yol kenarına atılan naylon poşetleri, plastik şişeleri ve çeşitli atıkları topladılar.

Okul Müdürü Oktay Tüfekçi, çevreyi sahiplenmek gerektiğini ifade etti. Tüfekçi, “Dünyada biz insanlar dışında canlıların da yaşadığının farkında olmamız da büyük önem taşımaktadır.

Çevremizi, ülkemizi ve dünyamızı seviyorsak, bunu göstermeyi her zaman benimsemeli, sadece önemli gün ve tarihlerle sınırlandırmamalıyız. Bugünü fırsat olarak değerlendirmeliyiz. En önemlisi ise, geleceğimiz için çevremizi temiz tutmamız gerektiğini hiç unutmamamız olacaktır” ifadelerini kulandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X