Olay’a 6 ödül

Bursa Gazeteciler Cemiyeti’nce organize edilen BGC Başarı Ödülleri Yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri Basın Kültür Sarayı Uğur Mumcu Sahnesinde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Olay’a 6 ödül

157 eserin değerlendirildiğini ve 15 esere başarı, 15 esere de mansiyon ödülü verilen gecede Olay Medya’ya da 6 ödül geldi.

Geçen yıl vefat eden BGC üyeleri Yusuf Kotaman, Orhan Can ve Özcan Ciyer adına gerçekleşen ödül töreninde Olay Gazetesi muhabirleri Seyit Gündoğan ‘Her 6 öğretmenden biri soruşturmalık’ haberiyle, Ayşegül Güral Aktürk ‘3 bin kişi destek için esnaf oldu’ haberiyle, Fırat Toraman da ‘Demet sahnede Okan kavgada’ haberiyle mansiyon ödülüne layık görüldü. 

Ayrıca yine Olay Gazetesi Sayfa Sekreteri Cem Kayır ile OLAY TV’den kameraman Kürşad Kapıcıoğlu başarı, yönetmen Bülert Malçok da mansiyon ödülü aldı. 

Öte yandan Olay Gazetesi muhabirleri Derya Demir ve Hatice Dal da daha önce çalıştıkları kurumda yaptıkları haberlerle mansiyon ödülü aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X