Olaylar hızlandı geri sayım başladı! Finale yaklaşırken sosyal medya ikiye bölündü

Show TV’nin sevilen dizisi ‘Çukur’ dün akşam 2. sezonun 25. bölümüyle ekrana geldi.

Olaylar hızlandı geri sayım başladı! Finale yaklaşırken sosyal medya ikiye bölündü

Karakuzular ve Koçovalı’ların bir kez daha karşı karşıya geleceği bölümde Çeto karakteri Mahsun tarafından vurularak diziye veda etti.

Sezon finalinin de yaklaştığı dizi heyecanlı ve aksiyonlu bir bölümle ekrana geldi.

Sena’nın ailesini kurtarmak için Mahsun ile kaçmayı kabul etmesi de tansiyonu yükselten bir gelişme oldu. Bazı izleyiciler Sena’nın Mahsun’la gitmesini Yamaç’a ihanet olarak değerlendirirken onu Ezel dizisindeki Eyşan karakterine benzetti. Ancak, Sena’nın ailesini korumak ve Mahsun’un onlara zarar vermesini engellemek için gittiğini düşünen bazı izleyiciler ise Sena’nın Mahsun’dan kurtulmak için bir planı olduğunu ya da kaçabilmek için Mahsun’u öldüreceğini düşünüyor.

Sena’nın Mahsun arabadan inince kaçmamasını eleştiren izleyenler ise “Mahsun o sırada elinde silahla Yamaç’ın yanındaydı ve Yamaç’ı vurabilirdi” şeklinde açıklarsak Sena şuan ailesinin hayatını kurtarmış oldu.

Ancak, bir sonraki bölümde kendisinin nasıl kurtulacağı ve Yamaç’ın tepkisinin ne olacağı merakla bekleniyor.
 

Sezon finali 27 Mayıs’ta

Öte yandan sosyal medya hesaplarından ‘Çukur’un sezon finali tarihi de açıklandı ve 3. sezon resmi olarak duyurulmuş oldu. Başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli’nin geçtiğimiz günlerde açıkladığı gibi ‘Çukur’ 10 bölüm sonra sezon finali yapacak.

Dizi 27 Mayıs Pazartesi akşamı 2. sezon finaliyle ekrana gelecek.

Sezon finali tarihi Çukur’un çok meşhur olan duvar yazıları kullanılarak verildi. Dizide Medet karakterini canlandıran Mustafa Kırantepe’nin duvara 10 yazarak sezon finaline kalan bölüm sayısını açıkladığı dizide haftaya da başka bir oyuncunun geri sayıma devam etmesi bekleniyor.

Dün akşam ekrana gelen bölümün ardından da sezon finaline 9 bölüm kalmış oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X