Olcay’dan cevap bekleniyor

Tecrübeli futbolcunun istediği rakamı söylediği, yönetimin ise verebileceği ücreti ilettiği belirtilirken, tarafların tekrar biraraya geleceği öğrenildi.

Olcay’dan cevap bekleniyor

Bursaspor’un geçtiğimiz günlerde kente getirdiği Olcay Şahan, taraftarlar arasında heyecan yarattı. En son Trabzonspor’da forma giyen ve bonservis sorunu bulunmayan tecrübeli kanat oyuncusunun Sportif Direktör Selçuk Erdoğan ve yönetimle yaptığı görüşmede, yeşil beyazlı kulüpte seve seve forma giyebileceğini ilettiği belirtildi. Şuan taraflar arasında maddi konularda anlaşma zemini arandığı bildirildi. Olcay’ın istediği rakamı söylediği, yönetimin ise verebileceği ücreti ilettiği belirtilirken, tarafların tekrar biraraya geleceği öğrenildi. 

İYİ BİR SİNERJİ OLUR

Bu arada Olcay’ın yapılan görüşmelerde alt ligde olsa bile Bursaspor’da görev almayı çok istediğini söylediği ve ‘Bursaspor’a yıllardır transferim konuşuluyor. Kısmet inşallah bugüne olur. Bursaspor, Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birtanesi. Her oyuncunun forma giymek istediği bir yer. Ben Bursaspor’u alt ligde görmüyorum. Eğer ki, imzayı atarsam, taraftarla aramızda çok iyi bir sinerji olacağını düşünüyorum’ dediği belirtildi.

BÜYÜK TECRÜBE

Trabzonspor ile sözleşmesi sona erdikten sonra hiç bir kulüple görüşmeyen ve boşta kalan 32 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasını 19 maçta giyerken 2 gol atıp 3’de asist yaptı. Gurbetçi oyuncu, daha önce Beşiktaş, Duisburg, Borussia Mönchenbladbach ve Kaiserslautern formaları giydi. Olcay Şahan, Süper Lig’de 206 karşılaşmada 41 gol attı.   Deneyimli kramponun ismi birçok Spor Toto Süper Lig kulübüyle de anılıyordu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X