Öldürdüğü ağabeyinin cesediyle birlikte kendisini eve kilitledi

Çanakkale’de, akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen 31 yaşındaki R.Y., henüz bilinmeyen nedenle tartıştığı ağabeyi, 46 yaşındaki Mehmet Y.’yi ahırda, av tüfeğiyle 2 el ateş ederek öldürdü.

Öldürdüğü ağabeyinin cesediyle birlikte kendisini eve kilitledi

Olay, dün saat 16.30 sıralarında, Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Sarnıç köyünde meydana geldi. Köyde annesi 64 yaşındaki Zeliha Y. ile yaşayan R.Y. ile ağabeyi Mehmet Y., evlerinin bahçesindeki ahırda henüz bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın ardından akli dengesinin yerinde olmadığı ileri sürülen R.Y., av tüfeğiyle iki el ateş ederek, ağabeyi Mehmet Y.’yi öldürdü. Ahırdan gelen silah sesleri üzerine komşular, durumu jandarmaya bildirdi. Olayın ardından R.Y., öldüğünü söylediği ağabeyi Mehmet Y.’nin cesedini sürükleyerek, eve götürdü.

Evin bahçe kapısının arkasına açılmaması ve kimsenin girmemesi için birkaç eşya koyan R.Y., ardından eve giderek, kapıyı da üzerinden kilitleyip, beklemeye başladı. İhbar üzerine evin önüne gelen jandarma ekipleri, R.Y.’nin teslim olması ve ağabeyinin cansız bedenini vermesi için ikna çalışmalarına başladı. Geçen zamana rağmen R.Y., ikna olmazken, olay yerine destek için polis özel harekat ekipleri de çağrıldı. Olay yerine ambulans, cenaze aracı ve itfaiye ekipleri de gönderildi. Jandarma ve özel harekat polislerinin R.Y.’yi ikna etme çabaları sürüyor. Anne Zeliha Y.’nin olayı görünce kendisini sokağa attığı, evde başka kimsenin bulunmadığı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X