“Öldürdün kuşu” diyerek kızını böyle ağlattı

Görüntüleri izleyen sosyal medya kullanıcıları, anneyi sert bir şekilde eleştirerek büyük tepki gösterdi.

“Öldürdün kuşu” diyerek kızını böyle ağlattı

Sosyal medyada hızla yayılan bir video büyük tepki çekti.

 

Videoda küçük bir kız çocuğu muhabbet kuşunun başında ağlıyor. Videoyu çeken anne ise kızını kuşu öldürmekle suçluyor. Kızına “Öldürdün kuşu” diyerek seslenen anne minik çocuğun hıçkırıklarına rağmen videoyu çekmeye devam ediyor. Görüntüleri izleyen sosyal medya kullanıcıları anneyi sert bir şekilde eleştirerek büyük tepki gösterdi.

 

Muhabbet kuşu ölünce kızını suçlayarak ağlattı. Sosyal medyada oldukça tepki çeken videoya izleyenler tarafından “sen nasıl bir annesin” yorumu geldi.

 

“SEN ÖLDÜRDÜN”

 

Video için kızını ağlatan anne tepki çekti. Kuşları ölen kadının kızına sürekli “öldürdün kuşu” diyerek ağlamasını sağlaması ve bunu kameraya alması izleyenleri kızdırdı.

 

TRAVMA SEBEBİ

 

Suçlamaların çocukta nasıl bir hasar bırakacağını bilmeden sırf video için kızını ağlatan annenin yaptıkları sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

 

“SEN NASIL ANNESİN”

 

Yorumlarda pek çok kişi “sen nasıl annesin” diyerek videonun sahibini eleştirdi. Küçük kızın içli içli ağlaması ise izleyenlerin yüreğini burktu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X