Olimpiyat madalyası yakışır

Milli ciritçi Eda Tuğsuz, olimpiyatlarda yer alabilmenin bir sporcu için en üst basamak olduğunu belirterek, “Bu ülkeye ciritte bir olimpiyat madalyası yakışır” dedi.

Olimpiyat madalyası yakışır

Portekiz’in ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Atmalar Kupası’nda 23 yaş altında 60,92 metrelik derecesiyle altın madalya kazanan milli sporcu, sezonun ilk uluslararası organizasyonu olması nedeniyle kupanın güzel mücadelelere sahne olduğunu ifade etti.

Eda Tuğsuz, tüm sporcular gibi nihai hedefinin olimpiyatlarda yarışmak olduğunu vurgulayarak, “Olimpiyatlarda yer alabilmek bir sporcu için en üst basamaktır. Ben de bunu çok istiyorum.

Bu ülkeye ciritte bir olimpiyat madalyası yakışır. Olimpiyatları düşününce tüylerim diken diken oluyor. Bu konuda çok istekli ve hırslıyım. Ülkeme çok güzel madalyalar getireceğime inanıyorum. 2020 Tokyo Olimpiyatları’na favori olarak gideceğimi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X