Ölüm döşeğindeki oğlunu göremiyor

Bir beyin hastalığı ile doğan ve ABD’de tedavi gören 2 yaşındaki Abdullah Hassan’ın yaşam umudu kalmadı… 

Ölüm döşeğindeki oğlunu göremiyor

Ancak Yemenli anne oğlunu Trump yönetiminin vize yasağı nedeniyle göremiyor. Amerikan-İslam İlişkileri Konseyi’nden (CAIR) yapılan açıklamada, Kaliforniya’da bir hastanede genetik beyin rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören ve solunum cihazına bağlı olan 2 yaşındaki Abdullah Hassan’ın annesinin, ABD Başkanı Donald Trump’ın 7 ülkeye getirdiği vize yasağı nedeniyle oğlunu göremediği belirtildi.

Abdullah’ın babası Ali Hassan’ın, annenin çocuğunu görebilmesi için sağlık durumu nedeniyle insani vizeye başvurduğu ancak vizenin ne zaman verileceğinin belli olmadığı ifade edildi.

Kendisi ve oğlu Amerikan vatandaşı olan babanın tedavi için birkaç ay önce ABD’ye geldiği duyurulan açıklamada, anne Shaima’nın yaşam desteğine uzun süre dayanamayacağı söylenen oğlu Abdullah’ı göremediği kaydedildi. Baba Ali Hassan ise yaptığı açıklamada, ‘Oğlum Abdullah’ın, annesine ihtiyacı var. Eşim her gün beni arıyor ve oğlunu tutmak, öpmek istiyor’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X