‘Önce İnsan’ 20 yaşında

Yeşim Tekstil tarafından yayımlanan “Önce İnsan” dergisinin 20’nci yaşı nedeniyle bir kutlama gerçekleştirildi. Kutlama kapsamında ayrıca, “Önce İnsan Film Festivali’ kazananlarına ödülleri verildi. 

‘Önce İnsan’ 20 yaşında

20 yıl boyunca yayın ilkelerinden ve insani bakış açısından taviz vermeyen “Önce İnsan” dergisi, 20’nci yaşını Yeşim Tekstil’de yapılan organizasyonla kutladı. Aralıksız 20 yıldır yayımlanan Önce İnsan dergisinin 20. yılını kutlamak  ve Yeşim çalışanlarının katıldığı ‘Önce İnsan’ konulu kısa film yarışmasının ödüllerini dağıtmak üzere bir organizasyon gerçekleştirildi. 

Firmanın konferans salonunda başlayan organizasyonda ilk olarak Kurumsal İletişim Müdürü ve Önce İnsan Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Dilek Cesur ve sonra Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya birer konuşma yaptılar. Ardından Yeşimlilerin mobil cihazlarla hazırladıkları 3 dakikalık filmler gösterildi. Gösterimin ardından ise filmlerin çekilmesine destek veren Ekim Akademi’den Zeki Gürdal Karaoğlu’na ve yarışmada derece alan Yeşimlilere plaket ve ödülleri verildi. 

Törende; birincilik ödülünü BU 5 Departmanı’ndan Gülcan Ulusoy, ikincilik ödülünü Tedarik Zinciri ve Satınalma Departmanı’ndan Duygu Palaz ile Leyla Öztürk, üçüncülük ödülünüyse Yeşim Akademi Departmanı’ndan Özlem Şenkoyuncu aldı. Mansiyon kategorisinde ödül alanlarsa Kalite Güvence Departmanı’ndan Hakan Altun, Murat Konukgil oldu. 

Ödül töreninin ardından Yeşimliler, Showroom’larda gerçekleşen kokteyl ile yılbaşı kutlaması yaptılar.

İSTİKRARLI YAYIN HAYATI…

Önce İnsan dergisinin Genel Yayın Yönetmeni Dilek Cesur yaptığı açılış konuşmasında, derginin 20 yıldır istikrarlı yayın hayatı ile çıtasını hep bir adım daha yükseğe çıkardığını ve gittikçe profesyonelleşen çizgisiyle de sektörde ilgiyle takip edilen bir dergi olduğunu söyledi. Kurumsal dergi olarak bu kadar uzun yıllardan beri yayın hayatında kalmayı başaran Türkiye’deki çok az sayıdaki dergiden biri olduklarını belirten Cesur, “Önce İnsan’la bilgilendirici, bütünleyici ve paylaşımcı bir ortam yaratarak, okurlarımızla Yeşim arasında bir iletişim köprüsü kurmayı, ortak bir dil oluşturmayı hedefledik. Oluşturduğumuz içeriklerle, Yeşim’in ve Türkiye’nin hatta dünyanın gündeminde ne varsa dergi kapaklarımıza ve sayfalarımıza taşıdık’ dedi. Cesur ayrıca, 20. yıl kutlamaları vesilesi ile Yeşimliler arasında açılan Önce İnsan kısa film yarışmasıyla da bu kültürün firma içinde yansımasını görme fırsatını bulduklarını söyleyerek yarışmanın her yıl yenileneceğini de belirtti.

‘BABAMIN HAYAT FELSEFESİ…’

Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya ise konuşmasında şunları söyledi: “Rahmetli babamın hayat felsefesi olan ‘Önce İnsan’ adını verdiğimiz dergimizi yayımlamaya başladığımızda ilk etapta çalışanlarımız arasındaki iletişimi sağlamaktı hedefimiz. Ama yıllar geçtikçe firma dışında binlerce okuyucu ile buluşan sektörel bir dergi olmayı başardık. Türkiye’de 20 yıldır yayın hayatını hiç aksatmadan devam eden birkaç kurumsal dergiden biridir Önce İnsan. Bu konuda 20 yıldır derginin Genel Yayın Yönetmenliğini yapan Dilek Cesur’u kutluyorum. Bu, hakikaten sürdürülebilirlik açısından da önemli bir başarıdır.” 

Şankaya Yeşimlilerin çektikleri filmlerle ilgili de şunları kaydetti: ‘Bütün filmleri duygulanarak izledim. Filmlerin hepsi birbirinden güzel. Bu yarışmaya katılan ve emek veren bütün Yeşimlilere ve bu süreçte çalışanlarımıza film çekme konusunda destek veren Ekim Akademi’ye ve Zeki Gürdal Bey’e teşekkür ediyorum. Firmamızın Önce İnsan ilkesini, sevgi, saygı ve güvenle daha ileriye taşıyarak daha nice başarılara imza atmak en büyük dileğimiz.” 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X