‘Onlar varken biz nasıl ödül alalım?’

Güzel popçu Kendi, Altın Kelebek’te Sezen Aksu’nun ve Tarkan’ın En İyi Kadın ve Erkek Sanatçı seçilmelerinin yanlış olduğunu savundu.

‘Onlar varken biz nasıl ödül alalım?’

ONLAR ARTIK BİRER İKON

Pop müziğin seksi yıldızı Kendi, önceki akşam gerçekleşen Altın Kelebek Ödül Töreni’nde pop müzikte En İyi Kadın Sanatçı ödülünün Sezen Aksu’ya, En İyi Erkek Sanatçı ödülünün ise Tarkan’a verilmesini eleştirdi. Kendi, ‘Tarkan ve Sezen Aksu Türkiye’nin en büyük starları ve gençlerin ikonlarıdır, bu isimleri kategorilerde yarıştırmak zaten yanlış’ dedi.

GENÇLER DEĞERLENDİRİLSİN

Pop müzik kategorilerinde Sezen Aksu ve Tarkan varken, zaten başka hiçbir sanatçının şansının kalmadığını düşünen Kendi, farklı bir öneride bulundu. Güzel popçu, ‘Tarkan ve Sezen Aksu gibi isimlerle aynı kategoride yarışan genç bir sanatçının ödül alması zaten mümkün değildir. Halkın kalbinde tüm ödülleri almış olan bu isimlerin hakkı ‘Yaşam Boyu Başarı’ ödülüdür’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X