Onları bu kulüpte barındırmayacağım

Finansal Fair Play çerçevesinde kulübe destek olmayan oyunculara sert çıkan Recep Bölükbaşı `Bursaspor`da kimsenin alacağı kalmamıştır` dedi.

Onları bu kulüpte barındırmayacağım
Bursaspor yönetimi dün medya mensuplarıyla biraraya geldi. Başkan Recep Bölükbaşı yaptığı açıklamalarla takım içersindeki bazı futbolculara sert yüklendi.
 
Bölükbaşı ilk olarak, kulübün UEFA tarafından Finansal Fair Play çerçevesinde yakın takibe alınmasının ardından oyuncularla yaptığı toplantıda bazı futbolcuların tutumundan büyük hayal kırıklığına uğradığını açıkladı. Bölükbaşı bu ikili görüşmeler sırasında hiç beklemediği durumlarla karşılaştığı belirterek şunları söyledi:
 
Yollar ayrılacak
 
‘Ben fedekarlık yapıyorsam herkes yapacak. Bursaspor’dan kimse büyük değildir. Bursaspor’da kimsenin alacağı kalmamıştır. Ama geç ama erken mutlaka almıştır. Ben bu konuda destek vermeyen kimseyi Bursaspor’da barındırmam, Çekineceğim bir şey yok. Bursaspor benim çiftliğim değil. Bursa halkının herşeyi bilmesi lazım. Ozan Tufan iki kez milli oldu hemen menajerini gönderdi. İki maçtan sonra menajer iki ayrı sözleşme ile geldi. Böyle bir şey kabul edilemez.’ Bölükbaşı, devre arasında birçok isimle yolları ayırabileceklerini sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X