Onları hiç arıyor muyuz?

Ayrılmaları büyük tartışma yaratan isimlerin yerlerine gelenler farkı kısa sürede kapattı

Onları hiç arıyor muyuz?

Titi’nin yerine transfer edilen Chedjou savunmayı toparladı. Okan Kocuk, Fenerbahçe’ye giden Harun Tekin’i aratmazken, Aziz’in boşluğunu ise Umut Meraş kapatacak gibi duruyor.

Spor Toto Süper Lig’de 6 hafta geride kaldı. Bu süreci sadece 1 mağlubiyet, 5 beraberlikle geçen Bursaspor topladığı 5 puana rağmen camiayı oynadığı futbolla memnun etti.

Samet Aybaba, çok koşan, mücadele eden, üstünlüğünü kabul ettiren bir takım ortaya çıkarırken, yeni transferlerin kısa sürede uyumu da bu çizgide etkili oldu. Sezona yepyeni bir takımla giren yeşil beyazlılarda gönderilmelerine tepki gösterilen isimler de artık konuşulmuyor.

TİTİ’NİN ESAMESİ OKUNMUYOR

Geçen sezon takımın en istikrarlı isimlerinden biri olan Titi’nin Göztepe’ye transferi büyük tepki çekmişti. ‘Nasıl olurda takımın en önemli ismi verilir’ yorumları yapılırken, yerine transfer edilen Chedjou, Brezilyalı stoperi hiç aratmadı. Kamerunlu oyuncu geçen sezon ciddi bir sakatlık yaşamasına ve 1 yıl futbol oynamamasına rağmen farkını ortaya koydu.

YA HARUN TEKİN… 

Bursaspor’a büyük emekleri olan Harun Tekin’in boşluğunu da Okan Koçuk kısa sürede doldurdu. Genç file bekçisi, kendinden emin görüntüsüyle sağlam adımlarla geldiğini gösterdi. Harun gibi gidişi oldukça tartışılan Aziz’in boşluğu da dolmuşa benziyor. Umut Meraş, o izlenimi verirken, Latovlevici ise Beşiktaş maçında etkiliydi. Ayrıca takımdan ayrılan bu isimlerin maliyetleriyle yerlerine oynayan isimlerin aldıkları paralar arasında ise büyük farklar bulunuyor.

İŞTE RAKAMLAR

Titi Bursaspor’dan bonuslarla birlikte 1 milyon 250 bir Euro kazanırken, Chedjou 450 Bin Euro’ya oynuyor. Harun’un maliyeti maç başlarıyla 1 milyon Euro’yu bulurken, Okan 300 bin TL ye forma giyiyor. Aynı şekilde Aziz 750 bin Euro alırken, Umut Meraş ise 1,5 milyon TL kazanıyor. Rakamlar Bursaspor’un transferdeki ne kadar kâra geçtiğini açık bir şekilde gösteriyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X