Onunla ‘korkudan’ evlenmiş

Uzun süren ilişkilerinin hiçbirini evliliğe taşımaması, katıldığı çılgın partiler, hatta zaman zaman yarattığı skandallarla gündeme gelen Prens Harry’nin neden Meghan Markle ile tanıştıktan sonra hızlı sayılabilecek bir süreçte evlendiği ortaya çıktı.

Onunla ‘korkudan’ evlenmiş

İki yıllık beraberliğin ardından 2017 yılının kasım ayında ABD’li oyuncu Meghan Markle ile nişanlanan Prens Harry, o zamana kadar dünyanın en gözde bekarlarından biriydi. 
 

Çift, bütün dünyada milyonlarca kişinin ekranlardan izlediği bir törenle geçtiğimiz yılın mayıs ayında evlendi.

Aslına bakılırsa Prens Harry, evlilik kararıyla birçok kişiyi şaşırtmıştı.
 

Dışarıdan bakıldığında evlenip çocuk sahibi olacak gibi bir görüntü sergilemeyen Prens Harry’nin Markle gibi daha önce evlenip boşanmış, kendisinden büyük ve İngiliz olmayan bir kadınla evlenmesi o ilk dönemde bazı kişileri şoke etmişti.

Her ne kadar hala başta Prens William’ın eşi Kate Middleton olmak üzere ailesinde birçok kişi Markle’dan çok hoşlanmasa da Prens Harry, bu kararından son derece memnun. Üstelik çift, yakında bir bebek sahibi de olacak.
 

Prens Harry, önce Chelsy Davy, sonra da Cressida Bonas ile uzun sürelerle birlikte olmuş ama bir türlü evlenmeye yanaşmamıştı.

Buna rağmen, rol aldığı Suits dizisinde görüp beğendiği Meghan Markle ile iki yıllık bir ilişkinin ardından evlenmeye karar verdi.
 

Babaannesi Kraliçe 2. Elizabeth’in başını epey ağrıtan skandallara imza atan Prens Harry’nin bu kararının altında yatan nedenin ağabeyi Prens William ile Kate Middleton’ın evliliğine özenmesi ve daha da önemlisi “yalnızlık korkusu” olduğu ortaya çıktı.

Kraliyet ailesi üyeleriyle ilgili olarak yazdığı biyografilerle tanınan Katie Nicholls’ın ileri sürdüğüne göre Prens Harry, geleceği hakkında endişe taşıyordu. En büyük korkusu da yalnız kalmak ve hayatını öyle geçirmekti.
 

Nicholls’ın ileri sürdüğüne göre Prens Harry, genellikle yalnız kaldığı pazar gecelerinden nefret ediyordu. 

Özellikle 2014 yılında Prens William ile Kate Middleton, Norfolk’ta yaşamaya karar verdiğinde Prens Harry’nin yalnızlık duygusu daha da arttı.

 

Katie Nicholls’ın ileri sürdüğüne göre Prens Harry, zaman zaman çevresindekilere ağabeyinin hayatı hakkında “Çok sıkıcı” diye yorum yapsa da içten içe tıpkı onunki gibi bir hayat yaşamak istiyordu.

Yalnızlıktan kendini “boşlukta dümensiz kalmış gibi” hissediyordu Prens Harry… Hatta Nicholls, bir keresinde Prens Harry’nin kendisine “Yalnız olmaktan nefret ediyorum, özellikle de pazar geceleri” dediğini belirtti. 
 

Katie Nicholls, Prens Harry’nin, ağabeyi evlendiği zaman “suç ortağını kaybetmiş” gibi hissettiğini belirtti. Prens’in ağabeyi adına mutlu olduğunu ancak artık geçmişte kalan yakın dostluklarını özlediğini de anlattı.

Prens Harry’nin yalnızlıktan çok olumsuz etkilendiğini belirten Nicholls, bu yüzden de karşısına anlaştığı, aşık olduğu ve kendisine aşık olan Meghan Markle çıktığında da daha önceki ilişkilerinde olduğu gibi süreyi fazla uzatmadan evlilik kararı aldığını ekledi.
 

Çift, kısa bir süre sonra ilk bebeklerine kavuşacak.

Meghan Markle’ın aileye katıldığı ilk dönemde herkes iki prens ve eşlerinden “Muhteşem Dörtlü” diye söz ediyordu. Ancak işler o anlamda pek de iyi gitmedi. Kate Middleton ile Meghan Markle’ın anlaşamadığı iddiaları artık kanıtlarıyla birlikte ortaya atılıyor. Hatta bu kadar da değil.
 

Prens William’ın kardeşini evlilik öncesi bu konuda uyardığı ve Markle’ın aileye katılmasını onaylamadığı ileri sürülüyor.

İki Düşes anlaşamadığı için de Prens Harry ve Markle’ın bebeklerinin doğumunu bile beklemeden tüm ailenin yaşadığı Kensington Sarayı’ndan taşınacağı hatta yardımcı ekiplerini ve sosyal medya hesaplarını bile ayıracakları konuşuluyor.
 

Anneleri Prenses Diana öldüğünde Prens Harry 13, Prens William ise 15 yaşındaydı. 

Bu büyük kaybın ardından ağır bir dönem geçiren iki kardeş, o süreçte birbirlerinin en yakın dostu olmuştu. İkilinin arası yetişkinlik yıllarında da gayet iyiydi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X