Operasyona hazırlanan ekiplere av tüfeğiyle ateş edildi: 1 polis yaralı

Gaziantep’te hırsızlık zanlılarının bulunduğu eve operasyon hazırlığı yapan güvenlik güçlerine otomobilden av tüfeğiyle ateş açılması sonucu 1 polis memuru hafif yaralandı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Operasyona hazırlanan ekiplere av tüfeğiyle ateş edildi: 1 polis yaralı

Şahinbey ilçesi Gümüştekin Mahallesi’nde geçen hafta İbrahim Gezegen’e ait 150 güvercinin çalınması olayıyla ilgili soruşturma yürüten ekipler, kuşların İstiklal Mahallesi’ndeki bir evde olduğu ihbarını aldı. Söz konusu adrese giden ve operasyon hazırlığı yapan ekiplere seyir halindeki bir otomobilden av tüfeğiyle ateş açıldı.

Açılan ateş sonucu bir polis memuru hafif yaralandı. Meslektaşları tarafından Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan polis memurunun hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Otomobille kaçan 3 kişi, polis ekibinin takibi sonucu yakalandı. Özel Harekat Polisleri, İstiklal Mahallesi’ndeki bir eve düzenlediği operasyonda 1 kişiyi daha gözaltına aldı.

Zanlı, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X