Orhaneli’nde çöplüğün kaldırılmasını istediler

Orhaneli’nde Fevzipaşa ve İsmetpaşa Mahalleleri sakinleri, koku nedeniyle ilçedeki çöplüğün bir an önce bölgeden kaldırılmasını istiyor.

Orhaneli’nde çöplüğün kaldırılmasını istediler

OSMAN SAK

İlçe sakinleri pencerelerini açamadıklarını ifade ederken, Fevzipaşa ve İsmetpaşa Mahallelerinin muhtarları da bu konuda çok şikayet aldıklarını ve soruna bir an önce çözüm getirilmesini istediler. 

Koku ve duman geldiğini söyleyen Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı İsa Maral, “Kötü koku ile ilgili olarak çokça şikâyet alıyoruz. Mahalle sakinleri daha çok sabahın erken saatlerinde duman ve kötü kokuların geldiğini söylüyorlar. Bu kötü koku da Orhaneli çöplüğünden geliyor. Uzun süredir bu sorunumuz devam ediyor. Orhaneli çöplüğünün tamamen buradan kalkması gerekiyor. Böyle bir projenin olduğunu duyduk, ancak bu işin biraz daha hızlandırılmasını bekliyoruz” dedi.

İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Halil Aydın da, “Rüzgârın da etkisiyle dumanlar evlerimize kadar geliyor. Dumanla beraber çöpün yaydığı kötü koku bizleri rahatsız ediyor. Çöp yüzünden evlerimizde balkona ve pencere açamıyoruz rüzgârlı havalarda çöplerin dumanı ilçe merkezine kadar geliyor. Mahalle muhtarı olarak yetkililerden bir an önce çöplüğün buradan taşınmasını istiyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X