Orhaneli’ne ürün paketleme tesisi

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Orhaneli programı çerçevesinde Akalan Mahallesi’ni ziyaret etti, ardından TOKİ tarafından yapılacak 148 konutluk projenin temel atma törenine katıldı.

Orhaneli’ne ürün paketleme tesisi

OSMAN SAK

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, temeli atılan projeyle 148 hanenin ev sahibi olacağını kaydetti. Çavuşoğlu daha sonra da yapımı tamamlanan Orhaneli Belediyesi Ürün Paketleme Tesisi’nin açılışını gerçekleştirdi. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, akşam da Büyükşehir Belediyesi ve Orhaneli Belediyesi’nin işbirliğiyle Orhaneli Meydanı’nda düzenlenen iftar programına katıldı.

Çavuşoğlu, ‘Biz kendimizden eminiz. Getirdiğimiz sistem bu ülkeyi şaha kaldıracak. Yerel yönetimleriyle, merkezi idaresiyle, Büyükşehir Belediyesi ile insanımızın daha fazla refaha kavuşması, gençlerimizin geleceğe daha emin adımlarla koşması için çalışıyoruz.

Türkiye artık yeni döneme hazırlıklı bir şekilde yol almalı’ diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da yaptığı konuşmada dağ ilçelerinin önemine değinerek, “Orhaneli’de bulunmaktan dolayı mutluyuz. İftardan önce esnafımızı dolaştık.

Vatandaşlarımızla sohbet ettik, taleplerini dinledik. Daha sonra da iftar sofrasının bereketini Orhanelili hemşerilerimizle paylaştık” dedi. 

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Orhaneli’ne bağlı Karıncalı Mahallesi’ni de ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X