Orhangazi Belediyesi’nden BALGÖÇ’e yeni bina

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Balgöç’e yeni hizmet binası yapacaklarını açıkladı.

Orhangazi Belediyesi’nden BALGÖÇ’e yeni bina

Başkan Neşet Çağlayan, Balgöç Orhangazi Şubesi’ni ziyaret etti. Çağlayan, mahalli seçimlerden önce söz verdiği yeni hizmet binası ve lokalle ile ilgili Balgöç üyelerini bilgilendirdi. Şube Başkanı Süleyman Aydın, daha önce meclis üyeliği yaptığı dönemde Balgöç için yeni bir hizmet binası konusunda çok teşebbüsleri olduğunu, ancak bunda muvaffak olamadığını söyleyerek, Çağlayan’a teşekkür etti.

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, “Seçimden önce Balgöç’e verdiğimiz vaadi tutmak için buraya geldik. Orhangazi, Balkanlar, Kafkasya ve Anadolu’nun farklı yerlerinden göç eden vatandaşlarımızın bir şekilde kendilerine mekan edindikleri bir yer. Orhangazi’nin bu göçmen kimliği ile çok da güzel bir kardeş kimliğine büründüğüne hep beraber şahidiz. Buradaki yerleşik halkla göçmen vatandaşlarımızın nasıl kardeşçe yaşadıklarını görüyoruz. Bu kadar güzel insanın bir arada yaşadığı bir şehri daha da güzelleştirmek birinci hedefimizdir” dedi.

Başkan Çağlayan, yeni hizmet binasının 3 katlı olarak mevcut binanın yan tarafında bulunan park alanına bitişik olarak inşa edileceğini, zemin katında cami cemaati ve Balgöç üyeleri için bekleme odası olacağını, yanında işyerleri bulunacağını ve market için de bir yer ayrılacağını anlattı.

Çağlayan, projede zeminin bir üst katında ise lokal bulunacağını ve bir de idari bölüm bulunacağını bildirdi. Çağlayan, ilk kazmayı yıl başına kadar vurmayı planladıklarını, projeyi 4-5 ay gibi bir sürede tamamlayacaklarını sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X