Orhangazi CHP’de Başkan Turan

Orhangazi’de 2017 Ocak ayından bu yana CHP İlçe Başkanlığı’nı ikinci kez üstlenen Sevim Turan, dün tek adayla gidilen genel kurulda güvenoyu aldı.

Orhangazi CHP’de Başkan Turan

NEVZAT OKUMUŞ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kutlama telgrafı gönderdiği genel kurula, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, siyasi partiler ile STK’ların başkan ve temsilcileri de katıldı.

Genel kurula katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı CHP Bursa Milletvekili Lale Karabıyık Orhangazi’de belediyeyi alacaklarına inandığını, ilçe kongreleri bitiminde yeniden sahalara dönülmesi gerektiğini ifade etti.

Genel kurula tek aday olarak giren Sevim Turan da, CHP olarak emek ve çalışma devamlılığının yanısıra ülke bilinci istediklerini ifade etti. Turan, “Çocuklarımızı geleceğe hazırlamak durumundayız. CHP olarak Türkiye Cumhuriyeti için güven ortamının sağlanmasını istiyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X