Orhangazi TSO’da Başkan Erol Hatırlı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) nun altı ay süreyle ertelenen seçimlerini, OTSO Meclis Başkanı Erol Hatırlı’nın listesi kazandı.

Orhangazi TSO’da Başkan Erol Hatırlı

NEVZAT OKUMUŞ/HAYRİ ŞEN/GÜRHAN ADANA

 

Erol Hatırlı ve Nizamettin Alkan’ın listelerinin mücadelesinde 15 grupta toplam 30 kişinin 26’sını Erol Hatırlı’nın listesi, 4’ünü ise Nizamettin Alkan’ın listesi kazanırken, Alkan kendi grubundan çıkamadı.

Oy kullanma hakkına sahip olan 750 üyeden yüzde 82’sinin oyunu kullandığı OTSO’da iki dönem başkanlık yapan ve aday olmayan Ergün Efendioğlu’nun koltuğunu Erol Hatırlı’nın alması bekleniyor.

OTSO’nun yeni yönetim kurulu ise 9 Nisan’daki toplantıda belirlenecek.

Öte yandan İznik Ticaret ve Sanayi Odası’nın  da 2018 yılı meslek komiteleri seçimi tamamlandı. 
Mevcut Başkan Mahmut Dede ile Meclis Başkanı Serkan Manço’nun yarıştığı seçimde Mahmut Dede’nin listesi 5 grupta kazanırken Serkan Manço’nun listesi ise 2 grupta seçimi kazandı.

Yaklaşık 500 mevcut üyesi bulunan İznik TSO seçimlerinde  toplam 281 üye oy kullanırken Mahmut Dede 163, Serkan Manço ise 115 oy alabildi. 4 oy ise geçersiz sayıldı.

Tüzük gereği yönetim kurulu ve başkan seçimi 7 Nisan 2018 tarihinde yapılacak.
Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda da seçim süreci başladı. Pazartesi günü tek listeyle gidilen seçimde 7 komitenin toplam 16 üyesi belirlendi.       

Oda Başkanı Orhan Torun, 15 kişilik Oda Meclis Üyesinin 5’inin değiştiğini belirtti. Torun, 7 Nisan’da yönetim ve disiplin kurullarının üyelerinin seçiminin yapılacağını kaydetti.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X