Orhangazi ve Mudanya İYİ Parti başkanını seçti

İYİ Parti Orhangazi ve Mudanya teşkilatları, gerçekleştirdikleri genel kurullarda başkanını seçti.

Orhangazi ve Mudanya İYİ Parti başkanını seçti

NEVZAT OKUMUŞ-ÖMER BİLİK

İYİ Parti Orhangazi teşkilatı, ilk seçimli genel kurulunda kurucu İlçe Başkanı İsmail Kaya’ya güvenoyu verdi. Kaya, tek listeyle girilen kongrede yeniden başkan seçildi. İYİ Parti Orhangazi ilçe binasında gerçekleştirilen kongreye çok sayıda partili katıldı. Kongrede konuşan İsmail Kaya, “İYİ Parti ilçemizde büyük bir heyecan uyandırmıştır.

İYİ Parti kurulduğundan beri milletimizin de yüzü gülmeye başlamıştır. Türk siyaseti uzun süredir bu birlik beraberliğe hasretti. Bizler siyasette yeni bir alan aramıyoruz. Çağrımız bütün Türkiye’yedir. İlçe yönetimimizde yer alan her bir arkadaşımızın birinci önceliği Orhangazi sevdasıdır. Orhangazimizin kavgaya değil birliğe ihtiyacı vardır” dedi.

Mudanya’da ÇAPTIK…

İYİ Parti Mudanya teşkilatı da ilk genel kurulunu gerçekleştirdi. Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde tek liste ile gerçekleşen kongrede, kurucu İlçe Başkanı Fehim Çaptık yeniden başkanlığa seçildi.

Mudanya İYİ Parti Kurucu Başkanı Fehim Çaptık, ‘Mudanya’nın gerçek bir turizm şehri olması için iyi şeyler yapma adına çıkmış kadrolar olarak iyi projelerle geldiğimizin müjdesini veriyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X