Orhangazi’de beş mahalleye doğalgaz

Orhangazi’nin Gedelek Mahallesi’nde doğalgaz kazı çalışmaları başladı.

Orhangazi’de beş mahalleye doğalgaz

NEVZAT OKUMUŞ

Mahallede 6 bin metresi ana hat, 3 bin metresi de servis hatları olmak üzere, toplam 9 bin metrelik boru hattı çalışması yapılacak. 

Orhangazi’nin Gedelek Mahallesi’nde Armagaz tarafından ana hat kazı çalışmaları başladı. 
Geçen yılın son aylarında Armagaz firması ile yapılan görüşmeler sonucunda, ilçedeki beş dış mahallenin doğalgaz çalışmaları 2018 yılı yatırım programına dahil edilmişti.

Çalışmaların ilki Gedelek Mahallesi ile başlarken, Armagaz firmasının bu mahallede 6 bin metresi ana hat, 3 bin metresi de servis hatları olmak üzere, toplam 9 bin metrelik boru hattı çalışması yapacağı belirtildi. 
Gedelek Mahallesi’ndeki kazı ve boru montaj çalışmalarının mayıs ayı sonuna kadar tamamlanacağını belirten Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, “Doğalgaz kazı çalışmalarının tamamlanmasından sonra, abonelik işlemlerine başlanacak.

Mayıs sonuna kadar doğalgaz kazı çalışmaları tamamlandıktan sonra gaz verilecek, yapılacak testlerden sonra bu mahallemiz doğalgaza kavuşmuş olacak” dedi. 

Daha sonra Yeniköy, Çakırlı, Fatih ve Örnekköy Mahalleleri’nde de doğalgaz kazı çalışmalarının bu yaz döneminde tamamlanmasının planlandığını ifade eden Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, “Böylece söz verdiğimiz gibi, kış dönemi başlamadan beş mahallemiz doğalgaza kavuşmuş olacak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X