Orhangazi’de Sosyal Hizmet Merkezi açılışa hazır halde

Orhangazi Belediyesi tarafından ilçe merkezindeki eski Meslek Yüksek Okulu’nun bir bölümü için tahsisi yapılan ve tadilat çalışmaları gerçekleştirilen ‘Orhangazi Kaymakamlığı Sosyal Yaşam Merkezi’ hizmet hazır hale geldi.

Orhangazi’de Sosyal Hizmet Merkezi açılışa hazır halde

NEVZAT OKUMUŞ

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut Öneş, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret ederek Sosyal Yaşam Merkezi ile ilgili geniş bilgi aktardı. Erkut Öneş, Sosyal Yaşam Merkezi’nde yaptığı incelemelerde sonrasında, merkezin artık hizmet vermeye hazır olduğunu, gelecek hafta bir açılış töreni düzenlemeyi planladıklarını ifade etti.

 Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da, ‘Sosyal Yaşam Merkezi’nin çalışma prensipleri ve personel konusunda Erkut Öneş ile yaptığı görüşme sonrasında değerlendirmede bulundu. Merkezin engelli ve yaşlı ailelere, şehit aileleri ve gazilere, doğum yardımlarından çocuk yardımlarına kadar bir çok alanda çalışma yapacağını belirten Çağlayan, “İlçemizde önemli bir eksik giderilmiş oldu. Merkezin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X