Orhangazi`de `Zeytin Festivali` coşkusu

Bu yıl 36`ncısı düzenlenen Orhangazi Zeytin Festivali, Cumhuriyet Alanı’nda yapılan kutlama programı ile sona erdi.

Orhangazi`de `Zeytin Festivali` coşkusu
Son yıllarda özelliğini yitiren Zeytin Festivali’ne bu yıl ilgi yüksek oldu. Festivale sayıda yetkili ve vatandaşın katıldığı festival renkli görüntelere sahne oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Bandosu’nun renk kattığı festival programında daha sonra Ziraat Odası Başkanı Hasan Cevizlidere, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın birer konuşma yaptı.
 
Balgöç ekibi de bir gösteri sahneledi. Karaloğlu ve Recep Altepe’ye festivale katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Ardından zeytin güzeli, zeytinyağı yemek ve tatlı, zeytin dane, zeytin bahçe bakım ve zeytin festivali kervan geçiş yarışmalarında dereceye giren kişi ve kuruluşlara ödülleri takdim edildi.
 
Bursa Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı ile İpek Yolu gösterilerinin ardından festival kutlama programı kukla gösterisi ve kervan geçişi ile noktalandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X