Orhangazili muhtarların Eğirdir ziyareti 

Orhangazili muhtarlar, Kaymakam Yalçın Yılmaz öncülüğünde Isparta’nın Eğirdir ilçesinde ziyaretlerde bulundu. 

Orhangazili muhtarların Eğirdir ziyareti 

Kaymakam Yalçın Yılmaz ve muhtarlar, Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, Belediye Başkanı Ömer Şengöl ile Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Aydoğan Budakçı’yı ziyaret etti. Orhangazi Kaymakamı Yalçın Yılmaz ve Orhangazili muhtarlar, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eğirdir Temsilcisi Gazi Hüseyin Koçaslan’a da ziyarette bulundular. 

Orhangazi Kaymakamı Yalçın Yılmaz, eski görev yeri olan Eğirdir’in tarihi yerlerini misafirlerine tanıttı. Kaymakam Yılmaz ve beraberindeki muhtarlar, Eğirdir’de Yeşilada, Hızırbey Camii, Dündar Bey Medresesi, Rüya Park’ı görme fırsatı buldular. Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, misafirlerine elma tatlısı, elma cipsi ikram etti. İlk defa elma cipsi yediklerini ifade eden muhtarlar, yöresel ürünleri çok beğendiklerini ifade ettiler. 

Kaymakam Yalçın Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Abdullah Akdaş, “Ben Şarkikaraağaç Kaymakamlığı yaparken Yalçın ağabeyimiz Eğirdir Kaymakamıydı. Yalçın ağabeyimiz Eğirdir’de insanlığıyla, düzgünlüğüyle, adamlığıyla her zaman anılıyor. Muhtarlarımız bize geldiğinde kendisinden bahsediyorlar. Ben meslektaşımızın bir ağabeyimizin böyle anılmasından mutluluk duyuyorum” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X