Orhangazili sanayiciye Islah OSB anlatıldı

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO), Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarını sürdürürken, ilçede faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Orhangazili sanayiciye Islah OSB anlatıldı

NEVZAT OKUMUŞ

OTSO Başkanı Erol Hatırlı, “Islah OSB ile ilgili ilk yasal düzenleme 2011 yılında çıkmış ve 2012 yılı nisan ayında başvuru süresi dolmuştu. Islah OSB başvuruları için son tarih 1 Temmuz 2018 dir. Yani bir ay gibi bir zamanımız kaldı. İkinci fırsatın iyi değerlendirilmesi gerekiyor” dedi.

Toplantıda ayrıca Islah OSB için planlama firmasından danışman Raşit Tuna tarafından bilgilendirme yapıldı. Raşit Tuna, başvuru sürecinin nasıl işleyeceği, şartlarının neler olduğu, Islah OSB nin getireceği avantajlar hakkında sanayi kuruluşlarının temsilcilerine bilgi aktardı. 

Toplantıda, Islah OSB konusunda hızlı hareket edilebilmesi amacıyla, OTSO koordinasyonunda sanayici üyelerin katılımıyla komisyon oluşturuldu ve başvuruların hızlıca yapılabilmesi için, komisyonca araştırma yapılarak ilgili sanayicilerin bilgilendirmesi için karar alındı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X