Ormanda tüfekle vurulmuş halde bulundu

Bursa’nın İznik ilçesinde mantar toplamaya giden bir kişi ormanda tüfekle vurulmuş halde bulundu.

Ormanda tüfekle vurulmuş halde bulundu

Edinilen bilgiye göre, İznik’te çiftçilik yapan evli ve 1 çocuk babası 48 yaşındaki Ali Karakulak, sabah saatlerinde mantar toplamak için evden çıktı. Geri dönmeyen Karakulak, cep telefonuna da cevap vermeyince yakınları aramaya çıktı. Ancak sonuç alınamayınca jandarmaya haber verildi. İhbar üzerine harekete geçen jandarma ve AFAD ekipleri, arama çalışması başlattı. Köylülerin de katıldığı çalışmalar sonucunda, saat 21.00 sıralarında Kaynarca Köyü mevkiindeki ormanlık alanda Karakulak’ın cesedine ulaşıldı. Tüfekle vurularak öldüğü belirlenen Karakulak’ın 5 metre ilerisinde de kesme tabir edilen av tüfeği bulundu. 

Ali Karakulak’ın cesedi, Cumhuriyet Savcısı tarafından olay yerinde yapılan incelemenin ardından Karakulak’ın cinayete mi kurban gittiği, yoksa intihar mı ettiği yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacağı bildirildi. Öte yandan Ali Karakulak’ın ayı saldırısında can verdiği iddialarının asılsız olduğu, olayla alakalı soruşturmanın sürdüğü belirtildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X