Örnek davranışa başkandan ödül

İnegöl’de bindiği özel halk otobüsünde kalp krizi geçiren kadın yolcuyu, aracın güzergahını değiştirerek İnegöl Devlet Hastanesi’ne yetiştiren şoför İbrahim Türken, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban tarafından şilt ile ödüllendirildi.

Örnek davranışa başkandan ödül

SALİH BAKICI

Yaklaşık 10 gün önce yaşanan olayda, Alanyurt Mahallesi’nden ilçe merkezine yolcu taşıyan İbrahim Türken yönetimindeki 16 M 06080 plakalı özel halk otobüsüne binen bir kadın yolcu aniden fenalaştı. Türken, güzergahını değiştirip rahatsızlanan yolcuyu İnegöl Devlet Hastanesi’ne götürdü. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan yolcunun kalp krizi geçirdiği belirtildi.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, otobüs şoför İbrahim Türken’i İNULAŞ binasında ziyaret etti. Taban, “Kendileri ulaşım saatinde taşımacılık yaparken, bir vatandaşımızın rahatsızlanması üzerine hemen karar verip kalp krizi geçiren vatandaşımızı hastaneye yetiştiriyor. Dolasıyla bu bir insani olaydır ve örnek bir harekettir. Biz de bu örnek harekete karşı kendisine yerinde teşekkür etmek için buraya geldik. Bu davranışın tüm şoför arkadaşlarımıza örnek olmasını diliyorum ve şoför kardeşimizi tekrar kutluyoruz” dedi.

Halk otobüsü şoförü İbrahim Türken de, “Belediye Başkanımıza bu ince düşüncesi ve ziyareti için teşekkür ediyorum. Ben olması gerekeni yaptım. Bütün şoför arkadaşlarımız da benim yerimde olsa aynı şeyi yapardı” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X