‘Ortak paydamız Yıldırım’

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, belediye meclisinde grubu bulanan partilerden MHP ile İYİ Parti’li belediye meclis üyelerini ağırladı.

‘Ortak paydamız Yıldırım’

MHP’li belediye meclis üyeleri İhsan Bilgili, Salih Barış ve İsmail Turan ile İYİ Parti belediye meclis üyeleri Ferit Gürsoy, Serkan Beklen, Mehmet Yılmaz, Muhammet Budaklı ve Turgay Ferahlıer’in hazır bulunduğu ziyaretti konuşan Başkan Yılmaz, belli aralıklarla belediye meclisinde temsil edilen ve edilmeyen partilerin ilçe yöneticileri ile bir araya gelerek istişarelerde bulunduklarını söyledi. Ayrıştıran değil birleştiren unsurlar üzerinden hareket ettiklerine dikkat çeken Yılmaz, “Muhalefet, demokrasinin olmazsa olmazıdır. İyi bir muhalefet, iktidara da katkı sağlar. Ancak bazı konular ise politik tavırların üzerindedir. Ortak paydamız Yıldırım. Yıldırımlılara daha kaliteli hizmet üretmek için temel önceliğimiz ortak akıl. İlçenin tüm bileşenlerini oluşturmaya sağladığımız birlik ve beraberlik, Yıldırım’ın en büyük gücü. Bu süreçte siyasi partilerimizden sivil toplum kuruluşlarından gelen eleştirileri, yol gösterici olarak kabul ediyor, çalışmalarımızı bu yönde şekillendiriyoruz” dedi. 

BAŞKAN’A TAM DESTEK…

Başkan Yılmaz’ın Yıldırım’a hizmet için elinden geleni yapacağına inandıklarını vurgulayan MHP Grup Sözcüsü İhsan Bilgili, “Gereken her türlü desteği vereceğiz. Kent için en uygun, en doğru çalışmayı hep birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu. İYİ Parti Grup Sözcüsü Muhammet Budaklı ise, Yıldırım için yapılması gereken tüm projelerde Başkan Yılmaz’ın yanında olacaklarını, Başkan Yılmaz’ın Yıldırım için güzel çalışmalara imza atacağına inandıklarını belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X