​OSB SİAD’larının başkanı Bayrak oldu

Bursa’da OSB’ler bünyesindeki SİAD’ları tek çatı altında toplayan OSB SİAD’ları Bursa Platformu kuruldu. Başkanı da Abdullah Bayrak seçildi.

​OSB SİAD’larının başkanı Bayrak oldu

Sanayi bölgelerinin ve işadamlarının yaşadığı sorunların çözümü adına projeler geliştirmek ve bu alanda bir güç birliği oluşturmak adına yıllar sonra yeniden bir araya gelen Bursa’daki bazı OSB’lerin ve OSB’ler bünyesindeki SİAD’ların başkanları ve yöneticilerinin ortak kararıyla OSB SİAD’ları Bursa Platformu kuruldu. Platform ikinci toplantısını Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) İdari Binası’nda yaptı. Toplantıda, Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BOSİAD) Başkanı Abdullah Bayrak oy birliği ile OSB SİAD’ları Bursa Plaformu’nun Başkanı seçildi.

ÇÖZÜM ARAYACAĞIZ

Abdullah Bayrak, kendilerine güven duyan ve yönetime seçen herkese teşekkür ederek, şunları kaydetti: “Bursa’daki organize sanayi bölgeleri ve OSB’ler bünyesindeki SİAD’lar olarak iş dünyamızın zenginliklerini, yeteneklerini ve bilgi birikimini ortak bir platformda buluşturarak, özellikle reel kesimin yaşadığı sorunların çözümüne yönelik adımlar atmak istiyoruz. OSB SİAD’ları Bursa Platformumuz aracılığıyla şehrimizdeki yaratıcı ekonomiyi daha da ön plana çıkarmak amacındayız. Ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyine erişmesinde ekonomik kalkınma şüphesiz çok önemli ve bu yoldaki temel aktörler de işadamlarıdır. Burada birikimlerimizi birbirimize aktarmak yoluyla problemlerimizi çözme noktasına doğru gideceğiz. Birlikten kuvvet doğar mantığıyla yol alacağız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X