Osmangazi’de Balkan ve Kafkas buluşması

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Balkan ve Kafkas derneklerinin Bursa temsilcileri ile iftarda biraraya geldi.

Osmangazi’de Balkan ve Kafkas buluşması

Merinos Tren İstasyonu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğine, Orta Asya Kafkasya Kültür Derneği, Uluslararası Çerkes Derneği, Bursa Abhaz Kültür Derneği, Bursa Dostluk Kulübü, Bursa Dağıstan Derneği, Yalova Kuzey Kafkas Derneği, Rumeli Türkleri Derneği, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği, Batı Trakyalı Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği katıldı

İftarda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Gerek burada yaşayan göçmen kardeşlerimiz, gerekse Balkanlar, Orta Asya ve Orta Doğu’daki kardeşlerimizle ilişkilerimiz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kesilmeyecek. Allah, bereketimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi arttırsın” dedi.

Orta Asya Kafkasya Kültür Derneği Başkanı Dr. Şerif Birinç de, “Başkanımız gerçekleştirdiği yatırımlarımlarla ilçenin ve kentin çehresini değiştiriyor. Hem bizlere verdiği desteklerden, hem de başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, yeni döneminde başarılar diliyoruz” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X