Osmangazi’de ‘birlik beraberlik’ zamanı 

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, belediye başkan aday adaylarıyla bir araya geldi.

Osmangazi’de ‘birlik beraberlik’ zamanı 

Değirmen Park Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda seçim süreci üzerine değerlendirme ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Bütün aday adaylarına teşekkür eden AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, “Belediye Başkan Adayımız Mustafa Dündar başkanımıza yürekten başarılar diliyoruz.

Güzel bir aday adaylığı süreci yaşadık. Örnek bir davranış sergiledikleri için bütün aday adayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Dün geçmişte kaldı, artık adayımız belli. Başkan adayımızın etrafında hepimiz kenetleneceğiz. Seçim sürecinde de yola hep birlikte devam edeceğiz” diye konuştu. 

‘BU GÖREVİ LAYIKIYLA SÜRDÜRECEĞİZ’…

Toplantıda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar ise, Osmangazi olarak güzel bir birliktelik örneği sergilediklerini ifade ederek, “Aday adaylığı süreci sonunda genel merkezimiz bir karar verdi. Bu süreci bir bütünlük içerisinde yürüttük.

Seçim çalışmalarımızı hep birlikte sürdüreceğiz. Osmangazi’ye getirdiğimiz hizmetleri sürdürmek, ileriye götürmek ve yenilerini başlatmak için bütün gayretimizle çalışacağız. Yaptığımız eserlerin sadece bulunduğu bölgeye değil, tüm Bursa’ya değer kattığını görüyoruz. Bize verilen bu görevi layıkıyla sürdüreceğiz. 31 Mart’ta milletin huzuruna hizmetlerle çıkacağız.

Bizler, vatandaşa ‘yapacağız, edeceğiz’ demiyoruz, yapılan hizmetleri anlatıyoruz. Bunlar AK Parti belediyeciliğinin eseri. Böyle olunca iyi işler ortaya çıkıyor. Bize düşen görev, yorulmadan, hiç durmadan çalışmak. Bu süreçte aday adayı olan bütün arkadaşların desteğini gördük. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X