Osmangazi’de yollar yenileniyor

Osmangazi Belediyesi, ilçe genelinde asfalt bakım-onarım ve yenileme çalışmalarının yanı sıra kaldırım, tretuvar ve parke taşı döşeme çalışmalarını da aralıksız şekilde sürdürüyor.

Osmangazi’de yollar yenileniyor

İlçe genelinde birçok mahallede yol genişletme, onarım ve bakım çalışmaları gerçekleştiren Osmangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ovaakça Mahallesi’ndeki cadde ve sokakları yeniliyor. Ekipler, Somuncubaba ve 20. Karanfil Sokak’ta bir süre önce başladıkları tretuvar ve parke kaplama çalışmalarına devam ediyor.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Altyapı ve üstyapı çalışmalarını kent kimliğine uygun şekilde sürdürdüklerini belirterek, “Osmangazi’de bozuk ve kötü görüntüye sahip yol bırakmamak için çalışıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, çalışmalarını ilçemizin birçok noktasında titizlikle sürdürüyor. Yol bakım, onarım, yenileme ve asfaltlama çalışmalarımız ile vatandaşlarımıza kaliteli bir yaşam ve sağlıklı ulaşım şartları sunuyoruz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X