Osmangazi’den yangın mağdurlarına destek

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, doğalgaz boru hattının patlatması sonucu meydana gelen yangında 4 bina ile 2 işyerinin kül olduğu Küplüpınar Mahallesi’ni ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Osmangazi’den yangın mağdurlarına destek

Küplüpınar Mahallesi’nde dün altyapı çalışmaları sırasında iş makinesi doğalgaz hattını patlattı. Çıkan yangında 4 bina ve 2 işyeri kullanılmaz hale geldi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yangının vurduğu mahalleyi ziyaret ederek, yangınzedelerle bir araya geldi. Mahalleyi ve yangında kullanılmaz hale gelen evleri gezerek bilgi alan Dündar, “Yaşanan bu üzücü olayda tek tesellimiz, kimsenin hayatını kaybetmemiş olmasıdır. Osmangazi Belediyesi olarak yangında mağdur olan vatandaşlarımızın yanındayız. Onların yaralarını sarmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Böyle bir olayı bir daha yaşamamamızı temenni ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X