OSMEK’ten Almanca kursu

Osmangazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (OSMEK), yabancı dil öğrenmek isteyenlerin vazgeçilmez adresi olurken; Almanca kursu ile kariyer planlaması yapmak isteyenlerden, hobi amaçlı gelenlere kadar birçok kursiyer, yeni bir dil öğrenme fırsatı sunu

OSMEK’ten Almanca kursu

OSMEK’in yoğun ilgi gören kurslarından biri olan Almanca kursu, çeşitli amaçlarla gelen kursiyerlerin adeta eğlenerek öğrendikleri ve her yaş grubundan vatandaşın katıldığı bir kurs olarak talep topluyor. Yabancı dil öğrenmek isteyenleri hedeflerine ücretsiz ulaştıran OSMEK,  Almanca kursuyla özellikle kariyer basamaklarını çıkarken ciddi katkı sağlıyor. Almanca kursunun A1 seviyesinde 120 saat ve A2 seviyesinde 160 saatten oluşan bir programla dersleri yürüttüklerini ifade eden Eğitimci Yasin Yazan, “Almanca kursumuzda, ses ve görüntü sistemlerinden faydalanabiliyoruz. Bu da çok önemli bir kazanım. Video izletiyorum. A2 seviyesinde gazete küpürlerini tahtaya yansıtıp ilginç olayları çözümleyip tartışmasını yapabiliyoruz. Kursiyerler, özel dil kursunda olan her şeyden OSMEK’te ücretsiz bir şekilde faydalanabiliyor” diye konuştu.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X