Otelden yağan paraların sırrı çözüldü

İstanbul Taksim’de geçtiğimiz günlerde bir otelin terasından saçılan paraların sırrı çözüldü.

Otelden yağan paraların sırrı çözüldü

Taksim’de bir otelin teras katından caddeye para saçılması üzerine küçük çapta izdiham yaşanmıştı. Polis, para saçanların şampiyonluk kutlaması yapan Galatasaraylı bir taraftar grubunun olduğunu tespit etti. Paralarında tedavülten kalkmış hiçbir geçerliliği olmayan paralar olduğu belirlendi.

Habertürk Haber Merkezi’nden Nihat Uludağ’ın aktardığı bilgilere göre,  Taksim Meydanı, Sıraselviler Caddesi üzerinde bulunan bir otelin terasından 17 Haziran 2018 günü saat 23.05 sıralarında caddeye para saçıldı. Otelin terasından atılan paraların havada uçuşması nedeniyle cadde üzerinde bulunan kişiler küçük çaplı bir izdihamın yaşanmasına neden oldu.

GİZEMLİ OLAYIN SIRRI ÇÖZÜLDÜ

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaşanan bu ilginç olayı araştırdı. Parayı saçan kişilerin Galatasaray’ın şampiyonluğunu kutlayan bir taraftar grubunun içerisinde bulunan çocuklar olduğu ve atılan paraların da yürürlükten kalkmış maddi bir değeri bulunmayan yabancı ülkelere ait paralar olduğu tespit edildi.

OTEL GÖREVLİLERİ VE TARAFTAR GRUBU UYARILDI

Polis ekipleri, cadda üzerinde izdiham yaşanması nedeniyle otel görevlilerini uyararak, olaya karışan taraftar grubu ve çocukları da ikaz etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X