Otobüsteki kavga kamerada

Bursa’da özel halk otobüsü şoförü, yolcuyu “cama niye yüzükle vuruyorsun” diye uyarınca tartışma çıktı. Tartışma büyüdü ve yumruklu saldırıya dönüştü. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Otobüsteki kavga kamerada

Özel halk otobüsünde şoför olarak çalışan Kerem T., aracıyla merkez Osmangazi ilçesi Altıparmak Caddesi’nde durağa geldi ve yolcuları indirdi. Tam hareket edeceği esnada bir kişi giriş camına yüzüğüyle vurdu. Ön kapı açıldıktan sonra emekli komiser olduğunu söyleyen yaşlı adama “neden cama yüzüğünle vuruyorsun” diye soran Kerem T., “kapıyı açmıyorsun ki” cevabını aldı. 

“Kapıyı açmasam otobüse nasıl bineceksin” cevabını veren Kerem T. ile emekli başkomiser arasında tartışma çıktı. Otobüs şoförünün “seni indiririm aşağı” demesi üzerine “sen kimi indiriyorsun” diyen yaşlı yolcu otobüs şoförüne saldırdı. Bu esnada arka koltukta bulunan genç yolcu da yerinden kalkarak otobüs şoförüne saldırmaya başladı.

O ANLAR KAMERADA

Yaşlı yolcu ve genç yolcunun otobüs şoförünü yumruklama anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. 

Yaşlı ve genç yolcunun saldırısına uğradıktan sonra yolcular tarafından zor sakinleştirilen şoför darp raporu alarak suç duyurusunda bulundu.

“ŞİKAYETTE BULUNDUM”

Yaşadığı olayı anlatan şoför Kerem T., “Durakta durup yolcuları indirdikten sonra 65 yaş üstü kartı olan kendisinin emekli komiser olduğunu söyleyen vatandaş cama yüzüğüyle sert vurdu. Ben de yüzüğüyle neden vurduğunu sordum. Tartışma çıktı, yaşlı adam bana saldırdı. Bu esnada arkada bulunan genç de bana saldırdı. İkisi beni darp edip küfürler etti. Ben de darp raporu alıp ikisi hakkında şikayette bulundum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X