Otoyolun geçtiği köye köprü

Karacabey’in Harmanlı Mahallesi’nde İstanbul-İzmir otoyolu çalışmaları nedeniyle bir süredir kullanılamayan yola köprü yapılarak köye giriş ve çıkışlar sağlandı.

Otoyolun geçtiği köye köprü

AYHAN FİDAN

Köprünün açılışına Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, İstanbul-İzmir otoyolu yüklenici firma yetkilisi İlhan Zor, Harmanlı Muhtarı Erdem Çolak ve vatandaşlar katıldı.

Muhtar Erdem Çolak, “Otoban çalışmaları nedeniyle deforme olan yolumuz tekrar asfaltlanıyor. Ayrıca, köyümüze yeni köprü yapıldı. Büyük projelerden biri köyümüzden geçiyor. Biz de bu projenin nimetlerinden faydalanıyoruz” dedi.

BOZULAN YOLLARA ASFALT…

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Otoyolumuz bittiğinde İstanbul’a 1,5 saatte, İzmir’e 2 saatte ulaşma imkanımız olacak. Hem vatandaşlarımız hem de bölgede yetişen ürünlerimiz çok kısa bir sürede büyük pazarlara ulaşmış olacak. Otoyol projesi bölgemizdeki kırsal mahallelere değer katmakta.

Bu çalışmalar yapılırken çeşitli sıkıntılar ortaya çıkıyor. Harmanlı Mahallemizin giriş ve çıkışları otoyol projesi nedeniyle başka bir güzergahtan veriliyordu.

Bugün yapılan köprüyle beraber artık eskiden olduğu gibi köye giriş ve çıkışlar yapılabilecek. Ayrıca bozulan yollara asfaltlama çalışması yapılıyor” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X